ΚΛΗΜΗΣ Α. ΜΠΟΥΚΤΣΗΣ
ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ
ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ
Τ.Κ. 53200
Τηλ.: 2386061285
Κιν.: 6948753127
E-mail: info@climisclean.gr
 
 
Η Climis Clean, σε συνεργασία με την Πρωτοποριακή Υπηρεσία i- Clean της Klintec, σας παρέχει Δωρεάν Συμβουλευτική Υποστήριξη σε θέματα Καθαρισμού. Τηλ. 210 4829839
www.i-clean.gr
 

 

 
 

Extra Υπηρεσίες

Όταν η Καθαριότητα είναι θέμα Υγείας ….


Στην Climis Clean  μέσα από τα Πρωτοποριακά Πρόγραμμα του Green Services Home Solutions, πιστεύουμε ότι Συμβάλουμε στην Καλύτερη Ποιότητα Καθαρισμού για τα  Νοικοκυριά, με την  Χαμηλότερη Επιβάρυνση.
Green Home: Έξυπνες λύσεις καθαρισμού και απορρύπανσης του εσωτερικού περιβάλλοντα χώρου , για μια Απόλυτα Ισορροπημένη καθαριότητα και οικονομία, με την χρήση Εναλλακτικών Μεθόδων Καθαρισμού.
Προγράμματα για να  απαλλαγείτε από τις ρυπογόνες σκούπες που σας επιβαρύνουν, με υπερβολική κατανάλωση ρεύματος ,  “μολυσματικούς παράγοντες και τα τοξικά τους προϊόντα”, αλλά επιβαρύνουν και το περιβάλλον.
Αντικαταστήστε τες με τα προγράμματα του  Green Home Concept :

  1. Πρόγραμμα  με επιλογή ανά μηνά, Δίμηνο, η με Ανεξάρτητο επιλογή χρόνου, της Επαγγελματικής Υπηρεσίας κατ’ οίκον, για έναν  εξειδικευμένο επαγγελματικό Βio-καθαρισμό μοκετών- χαλιών, σαλονιών και  στρωμάτων, με την μέθοδο  KlinActiveχωρίς την χρήση χημικών (Green Decontamination) με την  Χαμηλότερη Επιβάρυνση και Extra κέρδος
  2. Πρόγραμμα  με επιλογή της Υπηρεσίας παροχής χρήσης κατ’ οίκον, για εξειδικευμένο καθαρισμό όλου του νοικοκυριού.
  3. Πρόγραμμα  αντικατάστασης με ένα Πλήρες Σύστημα Φροντίδας Εσωτερικών Χωρών, για μια Αναβαθμισμένη Ποιότητα Διαβίωσης, Οικονομικώς Αποδεκτό, με Maximum απόδοση αλλά με Μειωμένη Κατανάλωση Ενέργειας, (675 watt) ,με Έγκριση “Green Label” του CRI για Αφαίρεση Ρύπων, Συγκράτηση Σκόνης και Διατήρηση Εμφάνισης.

Προάγοντας την καθαριότητα βελτιώνουμε τον τρόπο ζωής

Όταν η Συμβατική Καθαριότητα, που μέχρι τώρα γνωρίζατε είναι παρελθόν, δημιουργείται Επιτακτική Ανάγκη για την επίτευξη άμεσων εφαρμογών στην αποτελεσματική διαχείριση του εσωτερικού περιβάλλοντος χώρου και καθιστούν Απαραίτητη την επαγγελματική συνεργασία με έναν Σύμβουλο Καθαριότητας.
Η Climis Clean έχει καθιερώσει την Δωρεάν υπηρεσία ενημέρωσης μέσα από το πρόγραμμα του Συμβούλου Καθαριότητας
Ενημέρωση με Παροχές  στο: 2386061285  

  1. Δωρεάν Ποιοτικό Έλεγχο Προσδιορισμού των ακάρεων, με το Test Bio-καθαρισμού σε στρώμα, σαλόνι, χαλί ή μοκέτα, ακόμα και αν το έχετε πλύνει και νομίζετε ότι είναι καθαρό.
  2. Δωρεάν Bio-καθαρισμό σε ένα παιδικό στρώμα.
  3. Δωρεάν Bio-καθαρισμό σε ένα χαλί, σε ένα σαλόνι η σε ένα στρώμα, εντός 60 ημερων από την Ημερομηνία Αγοράς τους.
«Η Προαγωγή Καθαριότητας και Υγιεινής, είναι μια Μεγάλη και Κρίσιμη Πρόκληση για το Περιβάλλον, για τις παρούσες αλλά και για τις Επόμενες Γενιές. »  

 

 
  Ταπιτοκαθαριστήρια Climis Clean ©2011 Developed by: BlagasNet