ΚΛΗΜΗΣ Α. ΜΠΟΥΚΤΣΗΣ
ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ
ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ
Τ.Κ. 53200
Τηλ.: 2386061285
Κιν.: 6948753127
E-mail: info@climisclean.gr
 
 
Η Climis Clean, σε συνεργασία με την Πρωτοποριακή Υπηρεσία i- Clean της ClimisClean, σας παρέχει Δωρεάν Συμβουλευτική Υποστήριξη σε θέματα Καθαρισμού. Τηλ. 210 4829839
www.i-clean.gr
 

 

 
 

Καριέρα

 ClimisClean: Νέες Θέσεις Συνεργασίας -Εργασίας. 

Αν  θέλεις να δραστηριοποιηθείς, σε μια Αναδυόμενη Επιχειρηματική Δραστηριότητα Πολυτομεακής Δράσης, με στόχο την Προαγωγή Καθαριότητας και Υγιεινής σε καινοτόμα πεδία που δεν έχουν ακόμη αναδειχθεί και συνδέεται στενά με την Πράσινη ζήτηση, τότε:

  H ClimisClean Αναζητά Πανελλαδικά Στελέχη ( Επόπτες Αξιολόγησης – Συμμόρφωσης Ικανοτήτων σε Συμβούλους Καθαριότητας)για τα τμήματα των Περιφερειακών Branch Officesκαι τοπικών Unity Offices.

Το Επιχειρηματικό μας Πλάνο είναι προσαρμοσμένο στις 10 καλύτερες επιχειρηματικές ευκαιρίες του 2011, με Καινοτόμες Επιχειρηματικές Προτάσεις, για την Αναβάθμιση της Ποιότητας των Εσωτερικών Χώρων και την Προστασία του Περιβάλλοντος, ώστε να μπορεί να προσαρμόζεται, σε προγράμματα αναπτυξιακών δράσεων για το ΕΣΠΑ αλλά και σε προγράμματα Επιχορήγησης του Ο.Α.Ε.Δ.

 Η Καινοτόμος αυτή Πρόταση – Πρόκληση – Πρόσκληση απευθύνεται σε Νέους -Νέες που ψάχνουν κάτι το διαφορετικό, ώστε να τους  δίνετε η δυνατότητα να  μετατρέπουν την Προαγωγή της Καθαριότητας και Υγιεινής,  από μια Σημαντική Επιχειρηματική Ικανότητα, σε μια Μοναδική Εμπειρία Αναβάθμισης στην Ποιότητα του Τρόπου Ζωής.

 Αποτελεί δε μία Εναλλακτική και πιο Δημιουργικά Ελκυστική Επιλογή, μιας Μοντέρνας Καριέρας με μεγαλύτερο βαθμό Ανεξαρτησίας και Αξιοποίησης Ταλέντων, σε σύγκριση με την Εξαρτημένη Εργασία.

Αξιοποιούμε και Ενθαρρύνουμε το Νεανικό Επιχειρηματικό Πνεύμα, αναπτύσσοντας Νέες θέσεις Συνεργασίας, σε όλα τα τμήματα του ομίλου. Υποστηρίζουμε το Επιχειρηματικό μας Σχέδιο, μέσα από την Ενδο-επιχειρηματικότητα, έχοντας ελαχιστοποίηση τον επιχειρηματικό κίνδυνο που λαμβάνει κάποιος όταν ξεκινάει μία επιχείρηση, καθώς έρευνα, μελέτη, προετοιμασία και σωστή καθοδήγηση, του δίνουν την δυνατότητα να αποκτά πρόσβαση σ’ ένα αξιόλογο μηχανισμό στήριξης, για την έναρξη μιας Επιτυχημένης Επιχείρησης.

Απαραίτητα Προσόντα: Νέοι -Νέες από 25 ετών, Ανώτατης  Εκπαίδευσης, με Φιλοδοξίες και Οργανωτικές ικανότητες, Ομαδικό Πνεύμα Συνεργασίας, διάθεση για εργασία και Αυτοκίνητο.

Οι ενδιαφερόμενοι-ες μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους στο e-mail: info@climisclean.gr


 
  Ταπιτοκαθαριστήρια Climis Clean ©2011 Developed by: BlagasNet